Dolgozz nálunk!

és fejlesszük együtt a jövő digitális megoldásait.

Mire számíthatsz, ha nálunk fogsz dolgozni?

A Colibreenél a fejlesztési piacon három üzleti szektorban is megmutathatod tehetségedet:

  • Webfejlesztési üzletágunkban a micro és kkv piac számára készíthesz különféle webes megjelenéseket – weboldalakat, webáruházakat, interaktív micrositeokat és egyéb webes felületeket.
  • Webalkalmazás fejlesztési üzletágunkban nagyvállalati partnereink számára fejleszthetsz ügyviteli jellegű online webalkalmazásokat, illetve egyedi online szoftveres megoldásokat.
  • GLABs üzletágunk multinacionális gyártó cégek és logisztikai központok telephelyi rakodásmanagement problémáira fejleszt profsszionális digitális és hardveres megoldásokat. Ha többet szeretnél tudni: https://glabs.me

A munkában törekszünk az átlátható, logikus, dokumentált, jó minőségű fejlesztési munkára. Tudjuk, hogy ehhez kellenek a megfelelő feltételek, ezért mindig figyelünk arra, hogy:

Nyugodt környezetben dolgozzunk (nem nyaggatjuk egymást indokolatlanul sem)

Megfelelő ütemezéssel (nem vállalunk tegnapi határidős munkákat)

Segítjük egymást ahol szükség van rá (ha valamivel elakadtál vagy kérdésed van nyugodtan fordulhatsz bármelyikünkhöz)

Megoldásban gondolkodunk, nem a problémára fókuszálunk

Ha szívesen csatlakoznál Te is csapatunkhoz,
nézz szét állásajánlataink között.
Várjuk jelentkezésed!

Aktív

Junior projektmenedzser GLABs üzletág

Csatlakozz GLABs logisztikai megoldásokat fejlesztő üzletágunkhoz junior projektmanagerként, ahol nem csak a szoftverbevezetés és szoftverfejlesztés területén szerezhetsz hasznos tapasztalatokat, hanem megismerhetsz különböző hazai és nemzetközi gyártó cég működésével, beláthatsz a gyárkapuk mögé, átláthatod a termelési, raktározási és szállítmányozási folyamatokat.

Megtekintem
Aktív

Medior projektmenedzser GLABs üzletág

Csatlakozz GLABs logisztikai megoldásokat fejlesztő üzletágunkhoz medior projektmanagerként, ahol miközben szoftverbevezetés és szoftverfejlesztés feladatokkal foglalkozol, beláthatsz számos hazai és nemzetközi gyártó cég gyárkapuja mögé és rengeteg ismeretet és tapasztalatot szerezhetsz termelési folyamatok, raktározás és szállítmányozás területeken is.

Megtekintem

*Aktív állásajánlataink: A pozícióra aktívan keresünk kollégát. Jelentkezésed után egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.
**Inaktív állásajánlataink: A pozícióra nem keresünk aktívan kollégát, de jelentkezéseket fogadunk. A pozíció aktívvá válását követően felkeressük a jelentkezőket.