Múlt hét csütörtökön izgalomba jöttek művészi vénájú kollégáink, mivel felkérést kaptunk a Leonar3Do csapatától, hogy teszteljük és véleményezzük terméküket. Egész pontosan a Leonar3Do telepítő alkalmazását és annak telepítési logikáját. Az így összegyűjtött tapasztalatok, vélemények és javaslatok alapján szeretnék tovább fejleszteni és egyszerűsíteni a termék telepítési folyamatát, segítve a felhasználók első találkozását az eszközzel.

Természetesen éltünk a felkéréssel és ezúton is köszönjük a lehetőséget, mivel mi is rendkívül sok élménnyel, tapasztalattal és információval gazdagodtunk a munka során.

A telepítés a kamerák rögzítésével és összekötésével valamint a kezdeti beállításokkal és kalibrálásokkal együtt kb. 15-25 percet vesz igénybe, bár nekünk tovább tartott mivel közben véleményeztük is a folyamatokat. Reméljük észrevételeinkkel mi is hozzájárultunk a felhasználói élmény javításához.

A telepítést követő véleménycsere után kipróbáltuk a 3d rajzolást, ami hatalmas élmény még annak is, akinek a kézügyesség nincs a DNS-ébe kódolva, a madár használata pedig izgalmasabb mint a magic mouse, persze csak miután megszoktuk és nem arra figyeltünk, hogy egy laza mozdulattal át ne szúrjuk a LED monitort.

Rajzolgattunk mindenfélét, de egyik alakzatunk sem hasonlított kolibrire, ehhez még egy kicsit gyakorolni kell, de ha jók leszünk, talán az angyalok bedobnak egy Leonar3Do 2.0-t a Colibree karácsonyfája alá és utána elszabadul az irodában a 3D :)

leonar3do2

leonar3do3